Prägnant Schmedt

juli 27th, 2022|0 Comments

Aangeboden: Schmedt Prägnant Prijs: n.o.t.k. Naam: Gertjan Moed Contact: info@velorama.nl 06 51349056 Wegens vertrek van de boekbinder is deze prägnant overbodig geworden. [...]

Mixer aangeboden

juni 30th, 2022|0 Comments

Ik ben bezig mijn machine park in te krimpen i.v.m. verkleining van mijn werkruimte. Vandaar dat ik het volgende aanbied: Mixer   voor het ophalen De Mixer heeft een 1.5 liter glas, hiermee is het makkelijk [...]

Zuurkast aangeboden

juni 30th, 2022|0 Comments

Ik ben bezig mijn machine park in te krimpen i.v.m. verkleining van mijn werkruimte. Vandaar dat ik het volgende aanbied: Zuurkast                25 Euro Dit is een zelfbouw kast met afzuiging en een schuifdeur aan de [...]

Gezocht: Leren banden met een vaste rug

juni 19th, 2022|0 Comments

Komend september start ik aan de Vervolgopleiding Boekrestauratie- en conservering in de praktijk. Hiervoor ben ik opzoek naar leren banden met een vaste rug. Voor een omschrijving van wat een vaste rug precies is kunt [...]

Papierboor aangeboden

mei 4th, 2022|0 Comments

Ik ben bezig mijn machine park in te krimpen i.v.m. verkleining van mijn werkruimte. Vandaar dat ik het volgende aanbied: Papierboor            30 Euro De papierboormachine is en enkelgat-boormachine. Het is wel mogelijk, series van gaten [...]