Tracy Rowledge komt naar Nederland en die kans kunnen we niet voorbij laten gaan.  Zaterdagavond 20 mei aanstaande kunt u kennismaken met Tracey Rowledge en haar unieke verhaal over boekbinden en ook specifiek het ‘gold toolen’ (op leer en papier).

In mei geeft de Engelse boekbinder Tracey Rowledge een masterclass Gold tooling on a leather binding bij boekbinderij Papyrus in Leiden. Na jaren is ze weer in Nederland en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdagavond 20 mei organiseert de Stichting Handboekbinden een avondlezing waar u van Tracey zelf meer kunt horen over haar bijzondere werk en haar unieke methode van het stempelen van goud op leer (en papier). De lezing zal in het Engels worden gegeven. Meer informatie over Tracey is te vinden op traceyrowledge.com

Locatie: Sijthoff Cultuurzaal | Doezastraat 1b | 2311 GZ Leiden
Aanvang lezing: 20.00
Kosten: € 15,00 p.p. inclusief koffie/thee vooraf. Factuur na aanmelding. Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw betaling.
Aanmelden: mail ‘Goldtooling – Tracey’ naar info@stichting-handboekbinden.eu
Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Er zijn slecht 55 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang! Meer praktische informatie volgt na inschrijving.