De SHB heeft in november in samenwerking met het CPNB het boek Sonny Boy in losse katernen op de beurs in Leiden verspreid met de vraag of de bezoekers daar een bijzonder boek van willen maken. De boekbinders zijn aan de slag gegaan en hebben van de katernen  prachtige kunstwerken gemaakt. De mooiste boeken kunt u zien vanaf 3 mei op de 4e verdieping van de OBA. De tentoonstelling loopt tot 1 juli ’24.

 

Tevens wordt er op 11 mei a.s. in de OBA een lezing gehouden over het boek “Sonny Boy” door Danny Verbaan in aanwezigheid van Annejet van der Zijl.

Historicus Danny Verbaan heeft Annejet geholpen met de historie van het vissersdorp Scheveningen. Wie dit wil kan vandaag letterlijk in het verhaal stappen. Alle plaatsen waar dit verhaal zich heeft afgespeeld zijn nog steeds terug te vinden in het straatbeeld van Scheveningen.

Danny Verbaan neemt ons mee langs de huizen en locaties die in het boek een rol spelen. Hij laat ons zien hoe het leven in Scheveningen voor de oorlog was. De lezing start om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Wie de lezing wil bijwonen moet zich aanmelden bij info@stichting-handboekbinden.eu